“Έλα ένστολε να δεις την λεβεντιά του μαχητή… και μετά κάνε ό,τι θες”

Μέσα απο τις τάξεις της ΕΛΑΣ, στη μάχιμη Υπηρεσία Αποκατάστασης Τάξης βρέθηκε όπου το ηθικό καθήκον του επέβαλε, για να στηρίξει το συνάδελφο. Το gay pride -για άλλη μια χρονιά- προκαλεί συζητήσεις και.. “αυτοδιαφημίζεται”, με σχόλια αιρετικά ακόμα κι από ενστόλους, με νέες συζητήσεις κι αντιπαραθέσεις.  Σε απάντηση ενστολων υποστηρικτικών του gay pride από συνάδελφό τους.

..”διαβαζω ότι καποιοι συνάδελφοι γραφουν υπερ καποιας πορειας που θα γινει στο Συνταγμα ότι μοχθουν για τα δικιωματα καποιων συνανθρωπων μας, οτι θα κατεβουν ένστολοι να υποστηριξουν το δικαίωμα να είναι καποιος ομοφυλόφιλος…. καποιοι να τους χειροκροτουν και καποιοι να επιδοκιμαζουν. Καλα κανουν, δικαιωμα τους.

Ομως δεν ειδα ποτε έναν από αυτους που υποστηριζουν να ‘ρθουν να συμπαρασταθουν σε έναν αστυνομικο, δεν ειδα ουτε εσενα ενστολε ναρθεις σε ένα δικαστηριο, δεν ηρθες ποτε να φερεις ένα νερο σε μια διμοιρια.

Αρκετα σε ότι πουλαει σε ότι σε βγαζει στο γυαλι… σε ότι σε κανει να δινεις συνεντεύξεις.

Ας ερθουν λοιπον αυτοι οι κυριοι κυριες ή πως θελουν να λεγονται μια φορα να μας υποστηριξουν, ελα φιλε να δεις σπασμένα ποδια, βγαλμενα ματια, ελα μια φορα στα δικαστηρια….

έλα ενστολε να δεις την λεβεντιά του μαχητη… και μετα κανε ότι θες”.

___________

* Κείμενο γνώμης Αστυνομικού/ ΔΙΑΤ