ΕΛ.ΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ο Ανθυπαστυνόμος της ΔΙΑΣ στο επεισόδιο της πλατείας Ν.Σμύρνης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Ανθυπαστυνόμος για το επεισόδιο με συμπλοκή μεταξύ των Αστυνομικών της ομάδας και πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ανθυμαστυνόμος στο επεισόδιο με πολίτη στην Πλατεία Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή (07/03). Σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ, με σήμα Κέντρου, πληρώματα της ΔΙΑΣ μετέβησαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για έλεγχο σε εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, μετά από καταγγελία στην Άμεση Δράση για ομάδα ατόμων στην πλατεία σε συνωστιστισμό.

Σε βιντεοληπτικό υλικό ο συγκεκριμένος Ανθυμαστυνόμος εμφανίζεται να κάνει χρήση μεταλλικής πτυσσόμενης ράβδου που έφερε στον εξοπλισμό του, με τον ένστολο να υποστηρίζει ότι έγινε απόπειρα υφαρπαγης του υπηρεσιακού του οπλισμού.

Ενω όπως αναφέρουν στο NantiaReport.gr συνάδελφοι του,   φέρονταινα έχουν υποστηρίξει, για το νεαρό συλληφθέντα στα επεισόδια ότι ήταν ανάμεσα σε ομάδαγια το νεαρό συλληφθέντα στα επεισόδια ότι ήταν ανάμεσα σε ομάδα οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς για να αποσπάσουν τα μπλοκ καταλογισμού προστίμων.