ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων- Συλλήψεις 17 λαθρομεταναστών πριν ταξιδέψουν για Ιωάννινα

Έλεγχοι σε Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων για την παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας (04/04) Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποίησαν σε ελέγχους στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίσθηκαν 17 αλλοδαποί οι οποίοι είχαν εκδώσει εισιτήρια με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα ωστόσο δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, ενώ δεν έφεραν τις απαραίτητες βεβαιώσεις . Δεν τους επιτράπηκε η επιβίβαση στα λεωφορεία, ενώ τους βεβαιώθηκαν και τα  προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛ.ΑΣ, “οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας”.