“Έκτη φορά που μας παραβιάζουν την πόρτα. Συναγερμό επειγόντως. Ζούμε και σε μια από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης”

Την πια άγρια εμπειρία βίωσε μέσα στο σπίτι της η δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου “9.84” όταν ξύπνησε με την παρουσία ενός διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμα της, στον Πειραιά. Παρά την άμεση ανταπόκριση της ΔΙΑΣ η ίδια δεν ήταν σε θέση να περιγράψει το δράστη λόγω του σοκ που ειχε υποστεί.

“Τέλειο και το αποψινό βράδυ. Μοναδική εμπειρία να έρχεσαι τετ α τετ με τον διαρρήκτη και μάλιστα ξυπνωντας με άγριο τροπο γιατί εκείνη την ώρα είπε να φύγει για να προλάβει να πάει και σε άλλα σπίτια εδώ γύρω .. Και μπορεί η ομάδα ΔΙΑΣ να έφτασε αμέσως για βοήθεια αλλά πώς να φέρει αποτέλεσμα η προσπάθεια που κάνει όταν εσύ δεν μπορείς να δώσεις πληροφορίες. Γιατί έχεις πάθει τέτοιο σοκ και απλά φοβάσαι γιατί είναι νύχτα και κι οι λέξεις δύσκολα βγαίνουν. Αχ Παναγία μου είμαστε ζωντανοί. Κι αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα είναι απλά ένα τίποτα. Έκτη φορά που μας παραβιάζουν την πόρτα. Συναγερμό επειγόντως. Γιατί ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. Ζούμε και σε μια από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης . Και να θέλουμε δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε. Από το κακό στο χειρότερο. Α ρε Ελλαδιτσα πώς σε κατάντησαν….” περιγράφει (18/05-00.40) η δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου “9.84” Δέσποινα Βαρδάκου.