Διέβη την .. “πολιτική ορθότητα” ο Ρουβίκωνας

Τη “διάβασή” του σε πολιτικό φορέα κοινοποίησε η συλλογικότητα του «Ρουβίκωνα», με κείμενο που δημοσίευσε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Με αφίσες σε όλη την Αθήνα (16/05) αποτυπώνεται η πρόθεση της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβικωνα να αποκτήσει πολιτική υπόσταση και θα παρουσιάσουν τις θέσεις και την πολιτική τους ταυτότητα. Με θέσεις κόμμτος της αστικής δημοκρατίας που απέχει από αναρχική οργάνωση, όταν μέλη της συλλογικότητας του Ρουβικωνα παρέθεσαν κάποιες από τις διατάξεις του προγράμματος τους.

«Η πολιτική μας ταυτότητα», τιτλοφορείτε εκδήλωση που οργανώνει η συλλογικότητα στον “πολιτιστικό (της) χώρο” στην πλατεία Εξαρχείων, όπου και θα στηθεί το “πολιτικό” της ορμητήριο.

Η κίνηση του Ρουβίκωνα εμφανίζονται εξ αρχής “στοχευμένες”, με τις καταδρομικές ακτιβίστικες δράσεις τους, να επιδιώκουν στη δημοφιλία της “συλλογικοτητας” στην ευρύτερης κοινωνικής μάζας και σε όσους δεν έχουν επαφή με τέτοιες ενέργειες. Η ενέργεια τους ωστόσο για “πολιτικό άνοιγμα” έχει προκαλέσει στις ήδη ενοχλημένες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου των Εξαρχείων ιδιαίτερη.. όχληση.