Εξώδικο σε έντυπο για δημοσίευση φωτογραφίας της χωρίς να εμπλέκεται και ούτε περιλαμβάνεται στο Βούλευμα για τη “διακίνηση κοκαΐνης στο Κολωνάκι”

Νομικές διαδικασίες με εξώδικη δήλωση, από τη δικηγόρο της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή φωτογραφίες της σε έντυπο και ιστοσελίδα, με αναφορά στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, που εκπροσωπεί την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου ζητά να μην γίνεται οποιαδήποτε χρήση φωτογραφίας της σε θέματα που αφορούν την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι καθώς η ίδια ουδεμία σχέση εχει με την υπόθεση.

Αφορμή έντυπο και ηλεκτρονικό δημοσίευμα στο οποίο παρατίθεται φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης αναφέρουν στο δημοσίευμα, χωρις να αναφέρεται στο Βούλευμα καθως η  παραπομπή αφορά τον εξάδελφό και συνονόματό του, ο οποίος επίσης προχώρησε σε εξώδικη δήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».