Εξάρχεια: Συλλήψεις για τα επεισόδια και Υπάλληλος της Βουλής στους συλληφθένετες

Υπάλληλος της Βουλής στους 11 συλληφθέντες στα Εξάρχεια για τα επεισόδια με τους Αστυνομικούς των ΜΑΤ.
Ο 37άχρονος υπάλληλος της Βουλής φέρετε να υποστήριξε Αστυνομικούς οτι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί και βρέθηκε στην περιοχή για προμήθεια φαρμακευτικής κάνναβης. Επισης φέρεται να υποστηρίζει οτι η παρουσία του στο σημείο ήταν συμπτωματική και καμία σχέση έχει με την επίθεση, χωρίς να εξηγεί πώς συνελήφθη μέσα στην κάβα  ποτών που παραβίασαν οι αντιεξουσιαστές και τελικά συνελήφθησαν.

Διορίστηκε στη Βουλή το 2003 ως αορίστου χρόνου ως προσωπικό υπηρεσίας υποστήριξης έργου

Άλλοι δύο μεταξυ των συλληφθέντων αλλοδαποί, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για την επίθεση με περισσότερες από 30 μολώτοφ στη διμοιρία στα Εξάρχεια, κρατούνται στην κρατική Ασφάλεια.

Οι κουκουλοφόροι απέρριψαν περισσότερες από 50 εκρηκτικές μολώτοφ κατά των Αστυνομικών. Ένστολος διμοιρίας τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα όταν κινήθηκε ώστε να αποφύγει μολώτοφ από τις ρίψεις των αντιεξουσιαστών.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν (15/06- 05.50) στη διμοιρία της Χαριλάου Τρικούπη και της Τοσίτσα

O επικεφαλής της διμοιρίας έδωσε εντολή συλλήψεων, με τους αντιεξουσιαστές να αιφνιδιάζονται, να επιχειρούν διαφυγή κατά την οποία παραβίασαν και εισέβαλαν σε κάβα της Σπύρου Τρικούπη, όπου και εγκλωβίστηκαν.

Ακολούθησαν 18 προσαγωγές ενω συνελήφθησαν 11 για συμμετοχή στα επεισόδια και επιθέσεις με μολωτοφ κατά Αστυνομικών. Με τη δικογραφία από την υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Αττικής οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.