Στον Παρθενώνα με πανό ο Ρουβίκωνας για τον Κουφοντίνα

Σε αλληλεγγύη στον κατάδικο τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίν μπροστά από τον Παρθενώνα μέλη του Ρουβίκωνα, “ανοιξαν” πανό με σύνθημα συμπαράστασης.
Με κείμενο σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του  αντιεξουσιαστικού χώρου και φωτογραφικό υλικό με το πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «Η ελληνική Δημοκρατία σκοτώνει απεργό πείνας, άδεια στον Δ. Κουφοντίνα» οι Ρουβίκωνες εξακολουθούν να “εκφράζονται ” υπέρ του κατάδικου τρομοκράτη .
«Επιλέξαμε να σηκώσουμε πανό αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα μπροστά στον Παρθενώνα. Ως ένα καλό σημείο για να απευθυνθούμε στον κόσμο που έχει έρθει εδώ ως τουρίστας και επιλέγει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον τόπο που διασκεδάζει, ή τον κόσμο που έστω, δεν έχει αφήσει την κρίση του στο ξενοδοχείο. Η δημοκρατία είναι μια χαρά ως τουριστικό προϊόν αλλά ως πραγματικότητα είναι άλλη υπόθεση. Κι όταν το αξιοθέατο και η πραγματικότητα είναι δίπλα-δίπλα, στην έκδοση» κληρονομιά και κληρονόμος» φαίνεται πολύ καθαρά. Μπορεί άλλωστε καθένας να το δει και στη δική του χώρα…»