Εξάρχεια: Μολώτοφ στις Αστυνομικές δυνάμεις- Ένταση στην πλατεία

Επεισόδια με μολωτοφ και χημικά στην πλατεία απο οργανωμένη ομάδα ταραξιών σε βάρος Αστυνομικών δυνάμεων.

Οι ταραξίες απέρριψαν περισσοτερες απο 20 εμπρηστικές βόμβες μολωτοφ (04/12-21.35) σε στατική διμοιρία των ΜΑΤ σε  εξωτερικά κτηρίου που είχε εκκενωθεί σε προσφατη επιχείρηση της ΕΛΑΣ επί της Σπ.Τρικούπη 15 – 17 στην περιοχη των Εξαρχείων. Οι δράστες κινήθηκαν από αλλη κατάληψη που στεγάζεται σε οικημα της περιοχής και ενήργησαν σφοδρή επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών, με ρίψεις κρότου λάμψης και χημικών, τους απώθησαν προς την πλατεία. Κατα την επίθεση, ένας Αστυνομικός τραυματίσθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr υπάρχει πληροφορία για φωτιά μικρής έκτασης σε κατάστημα, ωτόσο επίσημη ενημέρωηση αναφέρει ότι δεν εχει ενημερωθεί -μέχρι στιγμής (04/12-22.00) όχημα της ΠΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των κουκουλοφόρων κινήθηκε από την οδό Τσαμαδού και απέρριψε μολώτοφ κατά των Αστυνομικών στατικής διάταξης, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς τους καταληψίες, μια ημέρα πριν τη συμπληρωση 11ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλεξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικώντης διμοιριας, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με τις έρευνες των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ να είναι σε εξέλιξη.