Εξάρχεια: Μολωτοφ κατά διμοιρίας σε συνέχεια των επιθέσεων μετά την πορεία της εργατικής Πρωτομαγιάς- Συλλήψεις Σύρου και Σέρβου

Συνέχεια καταδρομικών επιθέσεων απο οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων την Πρωτομαγιά στα Εξάρχεια.

Οργανωμένη ομαδα -περίπου 15 άτομα- κουκουλοφόρων, απέρριψαν μολώτοφ κατά της Αστυνομικής διμοιρίας της νυχτερινής βάρδιας (01/05-22.00) σε διάταξη Μέτρων Τάξης απο την οδό Πατησίων. Οι ταραξίες, στην αντίδραση απώθησης των Αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλλαν στο Πολυτεχνείο.

Νωρίτερα (01/05) το απόγευμα επίθεση με στόχο το υπουργείο Πολιτισμού από την οδό Μπουμπουλίνας πραγματοποίησε οργανωμένη ομάδα περίπου 10 ατόμων με μολωτοφ.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ απώθησαν τους κουκουλοφόρους προς την οδό Τοσίτσα, ενώ σημειώθηκαν καταδρομικές επιθέσεις αντιπερισπασμού στις διμοιρίες  της Σπύρου Τρικούπη.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός Σύρου ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια. Όπως επισημαίνουν στο Nantiarepor.gr   Αστυνομικοί, κατά τη σύλληψή του αλλοδαπου, από οργανωμένη ομάδα μεταξύ των κουκουλοφόρων δέχθηκαν επίθεση  με μολώτοφ  ώστε να αποτρέψουν τη σύλληψη,  χωρίς να επιτύχουν το στόχο τους.

Προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.