Εξάρχεια: Μολώτοφ, αντιασφυξιογόνες και κίνηση ιπτάμενων αντιεξουσιαστών εντόπισαν τα ΜΑΤ (video)

Επιτήρηση Σπ.Τρικούπη στα Εξάρχεια, που πραγματοποίησε επιχείρηση η ΕΛΑΣ κατασχέθηκαν μολώτοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και γάντια μεταξύ άλλων, στην κατοχή των αντιεξουσιαστών οι οποιοι έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ

Συνολικά από τις Αστυνομικές δυνάμεις συνελήφθησαν 28 άτομα ενώ προσήχθησαν  εεπιπλέον 13 κατά τη διάρκεια των πορειών (17/11). Έξω από τη ΓΑΔΑ επί της Λ.Αλεξάνδρας έχουν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι σε παράσταση συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Στην είσοδο πολυκατοικίας επί της Σπύρου Τρικούπη 3- 5, στα Εξάρχεια (17/11-16.50) Αστυνομικοί εντόπισαν την ύποπτη κίνηση πέντε αντιεξουσιαστών ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν σε πολυκατοικία και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Στην ταράτσα του οικήματος, όπως ανέφερα αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr οι Αστυνομικοί, εντόπισαν προχώρησαν σε έφοδο με χρήση πολιορκητικόυ κριού για να σπάσουν την πορτα.

Στο χώρο της ταράτσας οι Αστυνομικοι, κατέσχεσαν μολώτοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και γάντια μεταξύ άλλων. Ως πειστήρια έχουν μεταφερθεί στην Κρατική Ασφάλεια.

Εποπτεύων Εισαγγελέας βρίσκεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, ενώ από κοινού με τους Ανώτατους Αξιωματικόυς της ΕΛΑΣ, λαμβάνουν εικόνα από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη της πορείας.