Εξάρχεια: Φωτοβολίδα πέρασε από το κεφάλι δημοσιογράφου, χωρις να τον τραυματίσει- Εντολή να απομακρυνθούν τηλεοπτικά συνεργεία

Με τα επεισόδια να συνεχίζονται στην περιοχή των Εξαρχείων από σύμπτωση δεν τραυματίσθηκε δημοσιογράφος που κάλυπτε τα όσα εξελίσσονται περιξ του Πολυτεχνείου.

06/12- 23.30 Με τους βανδαλους ταραξίες να βρίσκονται σε “επαναστατική επιχειρησιακή ανταπόκριση” με ριψεις μολώτοφ σε βαρος των Αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούν στο “δόγμα απόλυτης ανοχής” και σύμφωνα με τις εντολες για “διακριτική επιτήρηση από απόσταση” ναυτική φωτοβολίδας που απέρριψαν οι κουκουλοφόροι- από σύμπτωση χρόνου – δεν τραυμάτισε στο κεφάλι δημοσιογράφο που κάλυπτε τα γεγονότα.

Άμεσα δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν σε αποσταση ασφαλειας τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ προκειμένου να μην προκύψει θέμα σωματικής τους ακεραιότητας.

received_134396307337795

Τα επεισόδια σε αποτίμηση χαρακτηρίζονται από ακραία σφοδρότητα με τους αντιεξουσιαστές και να απορρίπτουν εμπρηστικές μολώτοφ με προσαρμοσμένα γκαζάκια στους Αστυνομικούς με εμφανή ανθρωποκτόνο πρόθεση.