Εξάρχεια: Επίδειξη ισχύος με δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού απο την επέλαση των ταγμάτων εφόδου με μαύρο κόκκινα λάβαρα

Επέλαση στις γειτονιές των Εξαρχείων από οργανωμένη ομάδα εφόρμησης ατομων τα οποία αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικο χώρο.

Την οργανωμένη επέλαση ταγμάτων εφόδου με ατομων τα οποια αυτοπροσδιορίζονται ως αντιεξουσιαστές (28/03), επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα με… μαυροκόκκινα λάβαρα, στους δρόμους μεσα στα Εξάρχεια, δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές, με βιντεοληπτικό υλικό σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, αποτυπώνεται η επέλαση 26 βαν με 62 “αλληλεγγυους” από  χώρες της Ευρώπης (Αγγλια Γαλλία Ελβετία Ισπανια Βελγιο) οι οποιοι μετέφεραν στην περιοχή των Εξαρχείων προμήθειες προς διάθεση αποκλειστικά και μόνο για λαθρομετανάστες οι οποιοι διαβιούν στις παρανομες πολυάριθμες καταλήψεις που εδρεύουν σε κτήρια της περιοχής των Εξαρχείων.

Αυτή η δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού, δέχεται μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος διεμήνυσε, ότι τα Εξάρχεια θα γίνουν μια «κανονική γειτονιά».