Εξάρχεια: Έκλεψαν το μηχανάκι του.. “Εξαρχείων”

“Σήκωσαν” το μηχανάκι του Ανδρέα Μαζαρακη ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του

Κάνεις απο τους καλά γνωρίζοντες της πλατείας δεν θα ειχε σκεφτεί να προχωρήσει στην κλοπή του μοτοποδηλάτου που κατείχε ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων. Ωστοσο τα ξημερώματα της Παρασκευής (23-24/01) άγνωστοι δράστες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή-εκτιμάται ότι πρόκειται για σπείρα Αλγερινών- έκλεψε το μηχανάκι του .. «Εξαρχείων». Όταν πήγε να το παραλάβει διαπίστωσε ότι του το είχαν αφαιρέσει και προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα της περιοχής .

Ο “Εξαρχείων” έχει ζήσει όλους τους μετασχηματισμούς και τις αλλαγές των Εξαρχείων αφου μένει στην περιοχή  από το 1953, όταν μετακινήθηκε απο το Μεταξουργείο. Στο παρελθόν είχε επιστήσει την προσοχή για την διαφαινόμενη “εξέλιξη” στα Εξάρχεια με τα άτομα της πλατείας να έχουν επιλέξει να παρέχουν “άσυλο ” σε παραβατική στοιχεία μόνο και μόνο γιατί είχαν αντιπαράθεση με την Αστυνομία.

«Η περιοχή βρίθει από μικρούς ολοκληρωτισμούς»είχε αναφέρει ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων, ραδιοφωνικός παραγωγός και γνωστός με το παρατσούλι, ο «Εξαρχείων», Ανδρέας Μαζαράκης αναφερόμενος στην “αυτοδιαχειριζόμενη” περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Το ιδιαίτερο ωστόσο  στην υπόθεση είναι ότι δεν πρόκειται για ένα μηχανάκια νεας τεχνολογία και καλοδιατηρημένο αλλά για ενα σκελετό μηχανοκίνητου μεταφορικού μέσου  που.. κινείται πανω σε δύο ροδες!