Διόνυσος: Νεκρός από πυρά όπλου δημότη, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου

Έγκλημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου με θύμα 55άχρονο δημοτικό υπάλληλο και δράστη 77χρονο δημότη

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου στη διασταύρωση των οδών Λακωνίας 3 και Μεγάλου Αλεξάνδρου (27/01-07.30) 77άχρονος δημότης, εισήλθε στο χώρο όπου στεγάζεται η υπηρεσία ύδρευσης δικτύων και κατευθύνθηκε στο γραφείο του βρισκόταν ο 55άχρονος προϊστάμενος ύδρευσης του Δήμου, Παναγιώτης Αγγελιδης και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Εμμονή του δράστη της δολοφονίας για διαρροή νερού στο σπίτι του

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα δέχθηκε πυρά στο κεφάλι. Οι δύο άνδρες είχαν γνωριμία, καθώς ο 77άχρονος δράστης Δημότης Διονύσου  έκανε συνέχεια παράπονα στο προϊστάμενο της ύδρευσης του Δήμου καθώς θεωρούσε ότι δεν είχε μεριμνήσει για διαρροή νερού στο σπίτι του.

Ο δράστης με το αυτοκίνητό του, μετά το έγκλημα που διέπραξε, επέστρεψε στο σπίτι του, στον Άγιο Στέφανο. Ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθη από πληρώματα της Άμεσης Δράσης στον Άγιο Στέφανο. Ο 77άχρονος φέρεται στην κατάθεση του στους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί επανειλημμένα στο Δήμο για τη διαρροή νεκρού καθώς ήταν έντονα προβληματισμένος πως αν δεν προχωρούσε η Υπηρεσία σε αποκατάσταση της βλάβης άμεσα, το σπίτι του θα κατέρρεε από διάβρωση.
Η απάντηση του 55άχρονου προϊσταμένου της Υπηρεσίας στο αίτημα του 77άχρονου να πάει εκείνη τη στιγμή συνεργείο, για να δει τη βλάβη, ήταν ότι θα έστελνε εκτός της ημέρας αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμο συνεργείο, διατύπωση που ενόχλησε τον ηλικιωμένο. Με όπλο που είχε στην κατοχή του, πυροβόλησε τρείς φορές τον Παναγιώτη Αγγελίδη, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή.

Ωστοσο οπως αναφέρουν πηγές απο την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δ.Διονύσου υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία του 77άχρονου, χωρίς να εντοπίζεται διαρροή στις εγκαταστάσεις του Δήμου αλλά η διαρροή όπως του είχαν εξηγήσει, οφείλονταν σε οικιακή βλάβη. Για τις αιτιάσεις του πολίτη  είχε ενημερωθεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

Σε βάρος του 77άχρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.