"Εκμυστηρεύτηκε" τους δολοφόνους του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, Αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Ανοίγει πάλι η υπόθεση της εκτέλεσης στην αναζήτηση των δύο δολοφόνων μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και στοιχεία τα οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφίας της “Greek Mafia” των φυλακών.

image

Ο 45χρονος βαρυποινίτης, της Greek Mafia των φυλακών, φέρεται να προσδιόρισε σε συγγενή του κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου (02/11 2013) στις φυλακές, σε συζήτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε αυτή τη δολοφονία απάντησε: «Δεν το έχω κάνει εγώ αυτό. Ξέρω όμως ποιος έδωσε την εντολή και ποιοί το έκαναν. Δικά μου είναι τα δύο λευκά κράνη που φορούν».

Τη διπλή δολοφονία που ανέλαβαν με προκήρυξή τους οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».

Ο 31χρονος, «Πιτσίλας», ο οποίος έπεσε νεκρός σε ενέδρα (21/05 2014) έξω από ταχυφαγείο στον Κορυδαλλό , σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ήταν ανάμεσα στον «πυρήνα» των ύποπτων ποινικών ο οποιος ειχε εξετασθεί, για τη διπλή δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο 31χρονος ο οποίος είχε απασχολήσει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ως «εκτελεστικός βραχίονα» εντολών βαρυποινίτη των δυτικών προαστίων, ενώ ερευνάται ως ο «ενδιάμεσος» ανάμεσα σε ποινικούς και τρομοκράτες.

Επαφές του με τον έγκλειστο βαρυποινίτη, τηλεφωνικές επικοινωνίες, η διασύνδεσή του με ποινικούς, ήταν για τουλάχιστον 4 μήνες στο ερευνητικό πεδίο των Αστυνομικών Αρχών.

Τη διπλή δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, είχαν αναλάβει με προκήρυξή τους οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις»

Το συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη, περιλαμβάνεται στη δικογραφία, φέρεται να κατέθεσε ότι ο έγκλειστος ποινικός αν και δήλωσε ότι δεν έχει εμπλοκή στη διπλή εκτέλεση και απόπειρα σε βάρος ενός ακόμα στελέχους της Χρυσής Αυγής, ωστόσο υποστηρίζει ότι γνώριζε τους δολοφόνους.

Στο συνοδευτικό δικόγραφο παραπομπής για την ποινική υπόθεση, απο τς προανακριτικά στοιχεία προκύπτει διασύνδεση του βαρυποινίτη ποινικού εγκλείστους σε προσχεδιασμένη απόπειρα απαγωγής από το κέντρο της Αθηνάς υψηλόβαθμου στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας καθώς και επιχειρηματία με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport