«Έκανε επικίνδυνο ελιγμό, μου έχυσε τον καφέ της, στο φανάρι έσπασε τον καθρέπτη μου και παραβιάζοντας το κόκκινο εξαφανίστηκε »

Την οδηγό οχήματος χωρίς πινακίδες σε κίνηση με επικίνδυνους ελιγμούς η οποία αφού της άδειασε τον καφέ που έπινε μέσα στο όχημά της και προκάλεσε υλικές ζημιές αποχώρησε παραβιάζοντας σηματοδότη επί της Λ.Βουλιαγμένης

Έκκληση να εντοπισθεί η οδηγός τζιπ χωρίς πινακίδες απευθύνει η Σταυρούλα Λεκκάκου, καθώς φέρεται να ενεργούσε εν κινήσει επικίνδυνους ελιγμούς και προκάλεσε ζημία στο όχημά της. Όπως περιγράφει το μεσημέρι πρωί της Δευτέρας (19/04) «Η οδηγός μπήκε μπροστά μου στη Λ. Ιωνίας στο ύψος της “κλούβας” με επικίνδυνο ελιγμό. Συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα, δύο φορές έκανε σφήνα μπροστά μου και όταν της άναψα τα φώτα και κόρναρα με έβρισε αισχρά μου έκανε χειρονομίες και προσπάθησε να με τρακάρει από δεξιά. Την απέφυγα και όταν βρέθηκα δίπλα της άνοιξα το παράθυρο να της ζητήσω το λόγο και μου έχυσε το καφέ μέσα στο αμάξι και πάνω μου.

Πήρα το 100 και δήλωσα το συμβάν ενόσω την ακολουθούσα. Στο φανάρι της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του ΜΕΤΡΟ Αγίου Δημητρίου μετά τα Everest μας πιάνει κόκκινο και ενώ βρισκόμαστε στη δεξιά λωρίδα σταματημένοι, βγήκε, κλώτσησε και έσπασε τον αριστερό μου καθρέπτη, μπήκε στο αυτοκίνητο και παραβιάζοντας το κόκκινο έστριψε στο φανάρι αριστερά στην οδό Υψηλάντου διασχίζοντας χωρίς καμία προειδοποίηση κάθετα την λεωφόρο. Στη συνέχεια παραβίασε και το επόμενο κόκκινο φανάρι και εξαφανίστηκε στη Λ. Βουλιαγμένης». Όπως τονίζει η καταγγέλλουσα, με ενημέρωσή της, στο σημείο μετά από σχεδόν 20λεπτά μετέβη η Τροχαία και έγινε καταγραφή του συμβάντος.