Εκάλη: Γιος εφοπλιστή παραβίασε «stop» και τραυμάτισε θανάσιμα αναβάτη δικύκλου

Θανατηφόρο τροχαίο προκάλεσε ο γιος Έλληνα εφοπλιστή, με το θηριώδες τζιπ το οποίο οδηγούσε, όταν παραβίασε Stop και παρέσυρε με ταχύτητα δίκυκλο με αναβάτη 25χρονο άνδρα

Το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου (περίπου 18.30),  25χρονος Φώτης-Φλάιντι Περντρέτσα μηχανικός αυτοκινήτων με ελληνική υπηκοότητα και καταγωγή από την Αλβανία, αναβάτης δικύκλου μέσω της Λ.Θησέως στο ύψος της Εκάλης, με εξάρτηση μηχανής και κράνος, επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Στην κάθετη οδό Πασχαλιάς, ο 19άχρονος γιος του Εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη, οδηγός του πολυτελούς τζιπ Mercedes GLE 3500 κυβικών, επέστρεφε από το γυμναστήριο. Όπως έχει προκύψει από την αυτοψία στο χώρο του δυστυχήματος, παραβίασε το Stop, και επιτάχυνε σε μια προσπάθεια να εισέλθει στο άνοιγμα που σχηματίζει ο δρόμος και βγήκε στην κεντρική Λ.Θησέως, με διπλή διαχωριστική γραμμή σε αριστερόστροφη πορεία, με κατεύθυνση προς το Διόνυσο. Σε αυτό το σημείο παρασύρει το δίκυκλο του 25άχρονου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ το θηριώδες τζιπ, με οπίσθια πλαγιολίσθησε καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα προς Διόνυσο και ακινητοποιείται .

Ο 19χρονος φοιτητής, ακινητοποίησε το όχημά του πεζός κινείται στο σημείο που κείτεται νεκρός ο 25άχρονος μηχανικός αυτοκινήτων και κάλεσε την Τροχαία, ενώ φέρεται ενώπιων των Αστυνομικών να ανέλαβε πλήρως την υπαιτιότητα στο τροχαίο δυστύχημα. Υποβλήθηκε σε αιμοληψία, όπως προβλέπεται από τον ΚΟΚ, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 25άχρονου, ποινικολόγο Αλέξιο Καλπούζο, κάμερα ΤΑΧΙ με όμορη πορεία επί της Λ.Θησέως, έχει καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα. Η οικογένεια αναμένει την ολοκλήρωση της δικογραφίας, προκειμένου να προχωρήσουν στην διεκδίκηση αστικών αποζημιώσεων. Προανάκριση για το Τροχαίο δυστύχημα, διεξάγει η Τροχαία Κηφισιάς, για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη.