Εκάλη: Επιχείρηση ανάσυρσης ανηλίκου από πηγάδι βάθους 30μέτρων

Σε ανάσυρση ανηλίκου επιχειρεί η Πυροσβεστική καθώς βρέθηκε μέσα σε πηγάδι οικίας, βάθους 30μέτρων στην περιοχή της Εκάλης.
Το πηγάδι, βάθους 30 μέτρων, σύμφωνα με την ενημέρωση προς την Πυροσβεστική, γεμάτο νερό, βρίσκεται εντός περιφραγμένου χώρου οικίας επί της οδού Πλουτάρχου 7 στην Εκάλη.
Άμεσα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Αθηνών, με επικεφαλής το Διοικητή της Υπηρεσίας, Μιχάλη Ανδριόπουλου, κι έστησε εγκατάσταση για τον απεγκλωβισμό του ανήλικου. Πυροσβέστης, κατέβηκε μεχρι το σημείο που ειχε εγκλωβιστεί το αγόρι στα 30 μέτρα, το πήρε στην αγκαλιά του και στη συνέχεια έγινε ανέλκυση τους με ιμάντες.

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια το παιδί, επεσε μεσα στο νερο και κολύμπησε μέσα στο πηγάδι με το νερό ενώ καλούσε σε βοήθεια.
Ο ανήλικος ενώ βρισκόταν στην αυλή, πάτησε στο κάλυμμά του πηγαδιού, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο βάθος του πυθμένα.
Το πηγάδι σφραγίστηκε, από την Πυροσβεστική, ενω αναμένεται να διεξαχθεί προανάκριση για να εξακριβωθούν ενδεχόμενες ευθύνες και αμέλεια για το ατύχημα.