Εισβολή “Ρουβίκωνα” στο ΕΒΕΑ σε ομιλία Τσακαλώτου

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, μέλη του “Ρουβίκωνα”, προχώρησαν σε καταδρομική εισβολή.

prosagoges0

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕΑ, ως ακροατές της ομιλίας του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο είχαν από νωρίς παραστεί αναμεσα στους ακροατές μέλη της συλλογικότητας του Ρουβικωνα, στις πίσω θέσεις του αμφιθεάτρου.
Ενώ στο βήμα βρισκόταν ο Υπουργός Οικονομικών (12/02-19.30) τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας αιφνιδίασαν, φωνάζοντας το σύνθημα «Με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα επιτελεία» διέκοψαν την ομιλία.

99_4

Απευθυνόμενοι στον Υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος παρακολουθούσε το “διαδραστικό” της ενέργειας των μελών του Ρουβικωνα, τον ανάγκασαν να διακόψει την ομιλία του «Υπουργάρα, σταμάτα τώρα μιλάμε εμείς»

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας απέρριψαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν . Άμεση η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ ακολούθησαν προσαγωγές μελών της συλλογικότητας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρέστη ως ομιλητής σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλούβα της ΕΛΑΣ μετέβη στο ΕΒΕΑ, και οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή και των Ρουβικωνων κατά την έξοδό τους στην είσοδο του κτιρίου.

Ο Υπουργός Οικονομικών προς τους ακροατές «Αφού ολοκληρώθηκε ο διάλογος με τους συντρόφους, τώρα μπορώ να συνεχίσω την ομιλία μου»

Σε μακροσκελή ανάρτησή του διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου  ο «Ρουβίκωνας» κατηγορεί την κυβέρνηση για την πολιτική της στα εργασιακά, στο Κράτος Πρόνοιας και τις Τράπεζες.