Εισβολή αναρχικών στην ΕΣΗΕΑ για τον “τοξοβόλο του Συντάγματος”

Εισβολή αντιεξουσιαστών στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ , στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνουν “αλληλέγγυοι” σε αναρχικό συλληφθέντα για τη ληστεία σε τράπεζες  στην Ερυμάνθεια Αχαΐας, και της  Θεσσαλονίκης με αρπαγή Αστυνομικού και την απόδραση από τις αγροτικές φυλακές

Σε κατάληψη αναρχικών τελούν τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (01/06-15.20), από οργανωμένη ομάδα που δηλώνουν “αλληλέγγυοι” στον αντιεξουσιαστή ληστή τραπεζών με το προσωνύμιο «τοξοβόλος», ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές και δηλώνει απεργός πείνας. Στην είσοδο της ΕΣΗΕΑ μετέβησαν  ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ, με τους καταληψίες να αξιώνουν από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν. Η εισβολή των ταραξιών “αλληλέγγυων” αντιεξουσιαστών προκάλεσε αναστάτωση και φόβο στους εργαζόμενους της ΕΣΗΕΑ οι οποίοι κλειδώθηκαν στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, όπως διαβιβάζουν οι επιχειρησιακές ομάδες που βρίσκονται στο σημείο προς το Κέντρο τους, από τη Διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, ζητήθηκε η αποχώρηση των αστυνομικών ώστε να “εξέλθουν οι διαμαρτυρόμενοι” χωρίς συλλήψεις.

Κατά την αποχώρησή τους, οι δράστες της καταδρομικής απέρριψαν τρικάκια υπέρ της αποφυλάκισης του αναρχικού εγκλέιστου στις φυλακές ως δράστης ληστείας σε τράπεζα στην Ερυμάνθεια Αχαΐας, την ληστεία – αρπαγή αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη και την απόδραση από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας.