Καταδίκη 10μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή επέβαλε το Αυτόφωρο στον τραπερ Tranno για παράνομη οπλοκατοχή

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε και δικάστηκε ο τραπερ Tranno, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο, για την παράνομη κατοχή όπλου το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή του σε τυχαίο έλεγχο στο Μπουρνάζι

Ο 22χρονος  τράπερ, Tranno κατά κόσμον Χρήστος Στασινόπουλος, άκουσε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή με γεμιστήρα και 15σφαίρες, χωρίς άδεια. Πλήρωμα της ΔΙΑΣ τον εντόπισε με παρέα φίλων του στο πολυτελές τζιπ ιδιοκτησίας του ενώ σε έλεγχο στο εσωτερικό του κατασχέθηκε το μαύρο Glock17 με τον βαμμένο χρυσό ολισθήρα και 15σφαίρες στη γεμιστήρα που έφερε το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος Χρήστος Στασινόπουλος ενώπιον του Αυτόφωρο Μονομελές, υποστήριξε ότι το όπλο άνηκε σε φίλο του που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο. Ισχυρίστηκε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το όπλο σε γύρισμα video clip . Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το Χρήστο  Στασινόπουλο στην πλατεία Μπουρναζίου το βράδυ της Τρίτης (31/05), και κατάσχεσαν το όπλο για το οποίο δεν έφερε άδεια οπλοκατοχής.