Εισαγγελέας Ανηλίκων: Επιστρέφει στο σπίτι της η μικρή Μαρία Πρίντεζη

Στο σπίτι της επιστρέφει, η μικρή Μαρία, η οποία είχε εξαφανιστεί ανήμερα το Πάσχα από το Σκαραμαγκά, κι εντοπίσθηκε την επόμενη μέρα στο Χαϊδάρι. Το κοριτσάκι παρέμενε σε φιλοξενία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

image

Θετικά γνωμοδότησε η Εισαγγελέας Ανηλίκων για την επιστροφή της μόλις 3,5 ετών  Μαρίας Πρίντεζη, -υπό όρους- στο σπίτι των γονιών της, στον Πειραιά ακόμα και εντός της ημέρας  (20/05).
Η απόφαση της Εισαγγελικής Λειτουργού, εκδόθηκε μετά την αξιολόγηση των πορισμάτων των κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι είχαν οριστεί να γνωμοδοτήσουν υστερα απο αξιολογηση για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής, καθώς και των  πορισμάτων που συνέταξαν οι παιδοψυχολόγοι του Νοσοκομείου Παίδων όπου παρέμενε σε φιλοξενία το κορίτσι.

image

Βάσει της Εισαγγελικής εντολής, το κοριτσάκι δεν επιτρέπεται να επισκέπτεται τη μάντρα του παππού της στον Σκαραμαγκά, από όπου είχε εξαφανιστεί ανήμερα το Πάσχα  (01/05) ενώ θα παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.
_____
* ΑΠΕ-ΜΠΕ