“Είναι σύννομη η «πρωτοβουλία» του αστυνομικού, απέφυγε να επιβάλει κυρώσεις, να ενημερώσει συνδικαλιστή, θαμώνα των καφέ Κολωνακίου”;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση για το επεισόδιο του Βουλευτή του κόμματος με Αστυνομικολυς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε υπόδειξή τους, επέδειξε προκλητική συμπεριφορά

Σε ανακοίνωση- απάντηση η Ελληνική Λύση, αναφέρεται στην επικοινωνιακή διαχείριση του επεισοδίου με αναφορά στον ΓΓ του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο, και τονίζει, «Αναφορικά με το «περίεργο» περιστατικό και την φερόμενη εμπλοκή βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, που καταγγέλθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητά να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις καθώς και το νόμιμο πρόστιμο. Αναρωτιόμαστε όμως εάν είναι σύννομη η «πρωτοβουλία» του αστυνομικού, αφού πρώτα απέφυγε να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις στον φερόμενο, να ενημερώσει ως «ρεπόρτερ» τα κανάλια καθώς και τον συνδικαλιστή, γνωστό θαμώνα των καφέ του Κολωνακίου, ο οποίος έκανε και δηλώσεις.

Με λίγα λόγια θα μπορούσαν να επιδώσουν κλήση στον φερόμενο ως παράνομο βουλευτή και να λήξει εκεί η ιστορία με τις αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές, ώστε να πάρει την οδό της δικαιοσύνης. Εκείνοι όμως προτίμησαν να εκμεταλλευτούν το θέμα επικοινωνιακά για δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ.

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ οι βουλευτές πρέπει να τυγχάνουν των αυστηρότερων ποινών από τα όργανα της τάξεως και το κυριότερο, ορισμένοι αστυνομικοί πρέπει να πάψουν να φέρονται ως «δημοσιογράφοι των καναλιών» και με τα λάθη ή τις παραλείψεις τους να εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες».