“Είμαστε στις υπηρεσίες του Πολίτη ή στις υπηρεσίες ανώνυμων Εταιρειών κομμάτων και επίσημων;”

Ανακοίνωση ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης

“Τρελοκομείο η ΓΑΔΘ: Ας μας πει κάποιος ότι μας κάνουν πλάκα γιατί όλα όσα ζούμε και μαθαίνουμε καθημερινά σε οποιαδήποτε φυσιολογική Αστυνομία μόνο ως ανέκδοτο θα ακούγονταν

1)Κατεβαζουν πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που θα εκτελούσε εποχούμενη περιπολία σήμερα 22-06 για να πάνε οι δύο συνάδελφοι να φυλαξουν τα γράφεια δύο πολιτικών κομμάτων. Την ώρα που όλα και όλα τα Περιπολικά της ΑΔ είναι μόλις 4 για όλη την πόλη εμείς τα κάνουμε 3 για να φυλάμε σκοπιές.

2)Για το χθεσινό ντέρμπι δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε

-Από το δεν υπάρχουν χρήματα για υλικοτεχνική υποδομή αλλά υπάρχουν χρήματα για να έρθουν 5 διμοιρίες από επαρχία επιβαρύνοντας τον οικονομικό προϋπολογισμό για αθλητική εκδήλωση δύο ιδιωτικών επιχειρήσεων

-Από την πανστρατια στατικών δυνάμεων, οι οποίες ας μας εξηγήσει κάποιος ποια η χρησιμότητα τους με τόσες διμοιρίες παντού.
Απλά για το φαίνεσθαι…;

-Από το ότι ΔΙΑΣ κ Ζ αντί να εκτελούν περιπολίες στις γειτονιές εκαναν οι μεν γύρω γύρω το γήπεδο για τυχόν συναντήσεις οπαδών και οι δε συνοδεία τις ομάδες (κάθε 10 λεπτά θα βλέπετε περιπολία….το ποιο έτος θα υλοποιηθεί αυτό δεν ξέρουμε )
Οι υπόλοιπες ακίνητες…. Στο κέντρο πόλης

-Από τις διμοιρίες που πλέον μπαίνουν και στο χορτάρι (Αποχωρεί η αστυνομία από τα γήπεδα άλλο ένα ανέκδοτο)

-Από το ότι στείλαμε δυνάμεις ακόμα και στο ξενοδοχείο της φιλοξενουμενης μετά το τέλος του αγώνα και ακόμα και όταν όλοι αποχώρησαν δόθηκε εντολή η διμοιρία να παραμείνει στο σημείο να φυλάει τα “φαντάσματα”

Πόσο πιο κάτω πλέον μπορεί να φτάσει η ΕΛ. ΑΣ.

Είμαστε στις υπηρεσίες του Πολίτη ή στις υπηρεσίες ανώνυμων Εταιρειών κομμάτων και επίσημων;

Υ. Γ. Στα υπόλοιπα τα επιτελεία μεγαλώνουν, σε λίγο τα άτομα σε φρουρες πολιτικών θα είναι περισσότερα και από την δύναμη ΑΤ.
Από το 2017 ΑΤ και ΤΑ Λευκού Πύργου υπολειτουργουν και ένας αξιωματικός δεν βρέθηκε να πράξει το αυτονόητο που είναι η ενίσχυση τους. 2 πάνε 5 φεύγουν”