Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» η νεκρή οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα δυστύχημα στην Περιφερειακή Υμηττου

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα-Πειραιά συγκλονισμένη αναφέρθηκε στο θάνατο της ειδικευόμενης γιατρού στο Νοσοκομείο “Γεννηματά”

Συγκλονισμένοι οι γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» από την αναγγελία του θανάτου της 29χρονης ειδικευόμενης γιατρού, στο τμήμα παθολογίας, Άννας Τζελέπη, οδηγός του οχήματος στο θαντηφόρο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου , την έβλεπα κάθε μέρα.Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε» ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα (03/11-05.10), όταν η 29χρονη με το όχημά της κινήθηκε ανάποδα για περίπου ένα χιλιόμετρο στο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΤΑΧΙ. Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, ανασυρθηκε νεκρή η οδηγός του οχήματος και τραυματίας μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής.