«Εγώ λοιπόν θα είμαι με τους “μπάτσους γουρούνια δολοφόνους” και όχι με τους ψευτο “λαϊκούς αγωνιστές” που πέταγαν μολώτοφ στο Σύνταγμα»

Βρέθηκε σε κίνηση όταν σε όμορη πορεία αστυνομικοί συνόδευαν όχημα στο οποίο επέβαινε γυναίκα με προορισμό το Μαιευτήριο και παραθέτει όσα ακολούθησαν 

Περιγράφει ο πολίτης οδηγός οχήματος, όπως μεταφέρει το NantiaReport.gr, «Πρωί πρωί (10/11) στην Κατεχάκη κολλημένοι όλοι στην κίνηση. Ξαφνικά σειρήνες από Ζηταδες (μεγάλωσα το ’80). Χαμός. Κοιτάζω καθρέφτη. Να έρχονται μηχανάκια με αναμμένους φάρους, να κουνάνε χέρια πόδια και να ουρλιάζουν για να ανοίξει ο δρόμος. Ο ένας Ζητάς σηκωμένος όρθιος στη μηχανή σχεδόν έσπρωχνε αυτοκίνητα όπως περναγε. Λέω μέσα μου “ποιος μαλάκας πολιτικός έρχεται και κάνουν τόσο σαματα”;

Ο πρώτος Ζητάς πετάγεται μέσα στην κίνηση και μπαίνει κάθετα στην Κηφισίας και κόβει όλη την κυκλοφορία. Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολουθούν οι άλλοι και μπλοκάρουν τα πάντα. Τέλος έρχεται ένας ακόμα πατημενος με χίλια. Και από πίσω του ακολουθεί … ένα μικρό μπορντό παλιό αυτοκινητάκι με αναμμένα αλαρμ, οδηγό σε πανικό και μια λιποθυμη γυναίκα στο δίπλα κάθισμα!

Περνάνε και μπαίνουν μαλλιά στο ‘Λητώ’. Η πρώτη μηχανή φτάνει και ορμάει τρέχοντας στην υποδοχή προφανώς για να ενημερώσει να βγουν έξω γιατροί. Η επόμενη φτάνει με το αμάξι του ασθενούς.

Συγκινητική εικόνα να βλέπεις παιδιά που παίρνουν 1.000ευρώ μισθό να κάνουν τα πάντα για τον συνάνθρωπο τους. Αυτοί είναι οι “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”!

Εγώ λοιπόν θα είμαι μέχρι να πεθάνω με τους “μπάτσους γουρούνια δολοφόνους” και όχι με τους ψευτο “λαϊκούς αγωνιστές” που χθες πέταγαν μολότοφ στο Σύνταγμα! Χίλια μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία !»