Αναζητείται ο ΓΓ ΣΕΦΕΑΑ στα όρια του αυτοφώρου μετά από μήνυση Ειδικού Φρουρού

Η αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του ΣΕΦΕΑΑ έχει παρεκτραπεί για ακόμα μια φορά καθώς μετά από επεισόδιο και απειλές του τηλεοπτικού συνδικαλιστή σε Ειδικό Φρουρό, υπέβαλλε μήνυση και διαβιβάστηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Όπως δημοσίευσε (10/11) το NantiaReport.gr, υποβλήθηκε μήνυση από Ειδικό Φρουρό στον τηλεοπτικό συνδικαλιστή και Γενικό Γραμματέα του ΣΕΦΕΑΑ Στράτο Μαυροειδάκο, για παράβαση καθήκοντος, απειλή κατά της ζωής του και εξύβριση.

Προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ των δύο ένστολων, το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11) έξω από τα γραφεία της ΣΕΦΕΑΑ στους Αμπελόκηπους, όταν συναντήθηκαν ο Ειδικός Φρουρός μετά από ενημέρωση προσκλήθηκε να λάβει αντίγραφα εγγράφων τα οποία είχε αιτηθεί και τα μέλη του ΔΣ είχαν παρουσία σε παρακείμενο café  μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΦΕΑΑ Στράτος Μαυροϊδάκος.

Αφορμή για τη διένεξη μεταξύ του Ειδικού Φρουρού και του τηλεοπτικού συνδικαλιστή η μετακίνησή του με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ενώ βρίσκεται εκτός υπηρεσίας. Φέρεται, ο ΓΓ του ΣΕΦΕΑΑ να επιτέθηκε λεκτικά στον Ειδικό Φρουρό με απειλές κατά της ζωής και της ακεραιότητας του ενώ κινήθηκε με πρόθεση να  βιαιοπραγήσει κατά του Ειδικού Φρουρού.

Με κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης ο Ειδικός Φρουρός ζήτησε συνδρομή πληρώματος της ΑΔ καθώς δήλωσε την πρόθεση του να υποβάλλει ονομαστική μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα. Ωστόσο ο τηλεοπτικός Στράτος Μαυροϊδάκος είχε αποχωρήσει με το υπηρεσιακό δίκυκλο και εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr ο Στράτος Μαυροϊδάκος μετά την υποβολή μήνυσης σε βάρος του, έχει απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο του και ως αυτή την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν σε προγενέστερο χρόνο καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό τόσο  εναντίον του Γενικού Γραμματέα όσο και κατά του Προέδρου του ΣΕΦΕΑΑ.

Όπως διαπιστώνει κανείς ως παρατηρητής, είναι πολλές οι «συμπτώσεις» και οι συνδικαλιστές εμπλοκές για τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών της Αθήνας και οι εξελίξεις θα έχουν συνδικαλιστό και υπηρεσιακό ενδιαφέρον.