Έγκλημα στα Πατήσια: Νεκρός υπέργηρος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του- Εφερε δεσμά ακινητοποίησης και ίχνη έρευνας ο χώρος

Ο ηλικιωμένος καθώς τον αναζητούσαν γείτονες, εντοπίσθηκε νεκρός με δεσμά ακινητοποίησης μέσα στην κουζίνα της μονοκατοικίας του σε γειτονιά στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα ληστρικής ενέδρας, με τους δράστες να έχουν προκαλέσει το θάνατο στον υπέργηρο άνδρα, εκτιμούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατά την αυτοψία και τα ευρήματα στη σκηνή εγκλήματος. Ο 90χρονος Παντελής Παπαμιχαήλ έφερε οικιακή περιβολή, ενδεδυμένος με πιτζάμες και παντόφλες, εντοπίσθηκε πεσμένος στο δάπεδο της κουζίνας, εντός της μονοκατοικία της οδού Γρηγορίου Κυδωνιων 5 στα Κάτω Πατήσια.

Κατά την αυτοψία στο χώρο δεν προέκυψαν ευρήματα παραβίασης στην εξωτερική πόρτα της οικίας με την εκτίμηση των Αστυνομικών, ότι το θύμα να αιφνιδιάστηκε από τους δράστες . Με πιθανότερο ενδεχόμενο ως κίνητρο τη ληστεία, οι κακοποιοί δέσμευσαν με πλαστικές χειροπέδες το γέροντα και τον φίμωσαν, αφού ερεύνησαν το χώρο,  αποχώρησαν χωρίς να έχει προκύψει αν έχουν αφαιρέσει τιμαλφή και χρήματα .

Ο ηλικίας 90ετων Παντελής Παπαμιχαήλ ζούσε μόνος του, γειτόνισσα η οποία ανησύχησε καθώς δεν τον είχε δει, τον αναζήτησε, και τον εντόπισε νεκρό το απόγευμα της Κυριακής (18/04). Άμεσα στο χώρο κλήθηκε η Ασφάλεια και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για ιχνηλάτηση. Για τον προσδιορισμό της ώρας και τα ακριβή αίτια θανάτου του 90χρονου , αν και από τη νεκροψία ο θάνατός του αποδίδεται σε ασφυκτικό, αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής (20/04).