Έγκλημα Χαλάνδρι: Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος, σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι

Ειχε κριθέι ως η βασική ύποπτη. Ειχε αναζητηθεί χωρίς να εντοπισθεί.Υστερα απο αναζητήσεις του Τμηματος Διωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη και εξιχνιάστηκε το έγκλημα σε διαμέρισμα του Χαλανδίου.
Η 56άχρονη Γερμανίδα σύντροφος του 64άχρονου το πτώμα του οποίόύ είχε εντοπισθεί τυλιγμένο σε σεντόνι και δεμένο με ιμάντες, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (09/03) σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, λίγο πριν κάνει check-out, και ομολόγησε ότι προκάλεσε το θάνατο του.
Όπως ισχυρίστηκε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας, το ζευγάρι τσακώθηκε, ενω ο 64άχρονος είχε πιει: “Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε”, φέρεται να υποστήριξε η 56άχρονη Γερμανίδα. Ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι παρέμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες, ενώ επιχείρησε να το μετακινήσει και το έδεσε με ιμάντες, χωρίς να τα καταφέρει. Λογω της έντονης δυσωσμίας -λόγω αποσύνθεσης – έφυγε από το διαμέρισμα.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν την ανεύρεση του πτώματος (21/02) στο ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Από τα ευρύματα, είχε διαγνωστεί ότι το πτώμα έφερε εκχύμωση στο κάτω χείλος, κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει ασφυξία- απόφραξη αναπνευστικής οδού, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.