Εγγύηση €10.000 και χωρίς περιοριστικούς όρους ο Ρούμπεν Σεμέδο

Με την χαρακτηριστική κίνηση για την κράτηση ο Πορτογάλος αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο δηλωσε “αθώος” και ακολούθησε τους συνηγορους τους προς την έξοδο μετά την απόφαση καταβολής εγγυοδοσίας χωρίς επιβολή περιοριστικών όρων

Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας €10.000 αφέθηκε μετά την απολογία του ο Ρούμπεν Σεμέδο για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης, η οποία κατήγγειλλε από κοινού τον Πορτογάλο αμυντικό και τον Νιγηριανό Jeff Benedith για βιασμό της.

Η απολογία του 27χρονου Ρούμπεν Σεμέδο διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και φέρεται να επέμεινε αρνητικά και κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης Ανακρίτριας ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δήλωσε, «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κατέθεσε στην Ανακρίτρια, η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και τον Νιγηριανό καλλιτεχνικό manager και η μητέρα  της.

Η συνήγορος του αμυντικού, Μαριζάννα Κικίρη, δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ποινικής του μεταχείριση,  «Υπεβλήθη εγγύηση €10.000. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτυρων. Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός», κατέληξε.