ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- Νέα Πλάγια: Τρεις Αλβανοί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ληστείας.

Τρεις Αλβανοί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένοπλης ληστείας, τον περασμένο Ιούλιο σε βάρος ζευγαριού στη Νικήτη Χαλκιδικής.Όπως διαπιστώθηκε, ένας 32χρονος, ένας 30χρονος κι ένας 23χρονος ταυτοποιήθηκαν ως δράτες ληστείας τον Οκτώβριο του 2013, στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, με θύμα 31χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι τρεις Αλβανοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε το αντρόγυνο. Απείλησαν, χτύπησαν και έδεσαν τους ενοίκους- 77χρονο άντρα και την ηλικίας 51 ετών γυνάικα, αφαίρεσαν το ποσό των 250 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές κι ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή και διάφορα προσωπικά έγγραφα, και διέφυανα με αυτοκίνητο που περίμενε συνεργός τους.

Κατά την ταυτοποίση των δραστών προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, ενώ ο 23χρονος είναι έγκλειστος στις Φυλακές, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης για ληστεία μετά φόνου σχεδόν τρεις μήνες μετά τη ληστεία που διέπραξαν από κοινού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε απεστάλη στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.