“Ευχές απο όλα τα παιδιά, της ΔΙΑΣ και τα υπόλοιπα”

Στην Κιβωτό του Κόσμου, Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άφησαν το υπηρεσιακό καθήκον βρεθηκαν ανάμεσα στα παιδια και ανταμοίφθηκαν..  με χαμόγελα..

“ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ….ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ….ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ”!!! το μήνυμα του προέδρου του ΣΕΦΕΑΑ, Βασίλη Ντούμα με την ανάρτηση της φωτογραφίας από τη συνάντηση με τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου.

ΔΙΑΣ_γιορτές_Κιβωτος_κόσμου

Στην παιδική εκδηλωση (17/12) του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για τα παιδιά και τις οικογένειες των Αστυνομικών-μελών του, βρεθηκαν Θέατρο “ΑΛΙΚΗ” ανάμεσά τους και παιδιά που έχουν την ανάγκη να γιορτάσουν με μια οικογένεια, από την “ΚIΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” και τα παιδιά της “ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ”.

“Τα παιδικά γέλια και φωνές, έκαναν όλους μας, να ξανανιώσουμε παιδιά. Τα χαμογέλα των παιδιών, σκόρπισαν σε όλους μας την ζεστασιά, την αγάπη και την αισιοδοξία που μπορεί να βρει κανείς μόνο στις πιο αγνές καρδιές, αυτές των παιδιών! Χάρη σε αυτά, η οικογένεια μας, η οικογένεια της αστυνομίας, είναι μεγαλύτερη και ομορφότερη από ποτέ!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ