“Εφαλτήριο” η ΕΛΑΣ και ο δημόσιος λόγος, για την .. πολιτική

Ενόψει εκλογών τα κόμματα προσεγγίζουν υποψηφίους και όσοι εποφθαλμιούν θέση στα Βουλευτικά έδρανα “κλείνουν” εκκρεμότητες και προετοιμάζονται, μεταξύ των οποίων και μέχρι πρότινος υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ

Με την ανοχή του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τα τελευταία χρόνια, καιροσκόποι και λάτρεις της δημοσιολογίας, με την ιδιότητα της υπηρεσίας τους, βρήκαν εφαλτήριο στα τηλεοπτικά παράθυρα να εκφράζουν θέσεις -χωρίς περιεχόμενο ουσίας- ως “άτυποι Εκπρόσωποι Τύπου”.

Εκ των δημοσιολογούντων, σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr δύο τουλάχιστον μέχρι πρότινος με Δελτίο Ταυτότητας αστυνομικού. στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι σε Περιφέρειες της επικράτειας, καθώς θεωρούν ότι έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό μέσα από τηλεοπτικά πάνελ και εν δυνάμει ψηφοφόρους.

Στις επόμενες εκλογές με την ιδιότητα του πρώην αστυνομικού, και σχολιαστές επί παντός του επιστητού σε θέματα αστυνομικής και όχι μόνο επικαιρότητας, προετοιμάζονται τα κομματικά επιτελεία να τους εντάξουν στις λίστες των υποψηφίων και αν κριθεί από το εκλογικό σώμα να περάσουν στα έδρανα της Βουλής.

Άλλωστε όπως έχει προκύψει και κατά το παρελθόν, τα συνδικαλιστικά μπλοκ ήταν εφαλτήριο για τα έδρανα της Βουλής..