“Έχουμε έναρξη αδειών και συνάδελφοι, έχουν εγκλωβιστεί μέχρι νεωτέρας σύμφωνα με καινούργια διαταγή”

Από τη ΒΙΑΛ στη Χίο όπου έχει μετακινηθεί για υπηρεσιακές ανάγκες Αστυνομικός της ΔΑΕ ΘΣΝ* απευθύνει “ανοιχτή επιστολή” με αφορμή τις εκτακτες μετακινήσεις προσωπικού ενω εχουν προγραμματισθεί οι άδειες του προσωπικού

“Επιλεκτική Ευαισθησία .. Μονο γις Αξιωματικούς κύριε Αρχηγέ;

Πολλές φορές κύριε Αρχηγέ έχετε βγάλει διαταγή οι αξιωματικοί να παίρνουν τις άδειες τους σε περιόδους εορτών καλοκαιριού.. Γιατί το ίδιο δεν ισχύει και για το κατώτατο προσωπικό ;; Ιδίως των ΔΑΕ;.
Στέλνονται δυνάμεις διμοιρίες χωρίς να πουν ξεκάθαρα το πόσες μέρες θα μείνουν χωρίς ούτε τα ξενοδοχεία πληρωμένα ,με την εκτός έδρας αποζημίωση σε θολό τοπίο, με ωράρια πέραν του οκταωρου.. Ο λόγος για την Κέρκυρα ..Διμοιρίες έφυγαν με άγνωστο χρόνο επιστροφής. Εν μεσω καλοκαιριού σε περιόδο που Αύριο έχουμε έναρξη γκρουπ αδειών και συνάδελφοι που ξεκινάει από Αύριο η άδεια τους έχουν εγκλωβιστεί μέχρι νεωτέρας σύμφωνα με καινούργια διαταγή..
Αδιαφορία αν καποιοι έχουν κλείσει ξενοδοχεία για προγραμματισμένη τους άδεια,αν έχουν κανονίσει κατι οικογενειακό. .
Για άλλη μια φορά δείχνετε Πόσο υπολογίζετε το κατώτατο προσωπικό..
Επειδή βλέπω να μην κόβεται κανένα απο τα τρια νησιά σύντομα τουλάχιστον η μόνη λύση είναι η ενίσχυση της υπηρεσίας. Δείξτε ενδιαφέρον Στείλτε και τα 35 άτομα που έρχονται Θεσσαλονίκη ολα ΔΑΕΘ και Ταξη αναλογικά να δείξετε έστω οτι προσπαθησατε και Επιτέλους Κάντε Αυτό που πρέπει για ανταμοιβή για το προσωπικό της ΔΑΕΘ εναντι της ΔΑΕΑ και την αδικία που βιώνουμε ίδιες διευθύνσεις με διαφορετικές απολαβές εδω και 8 χρόνια..
Ε Λ Ε Ο Σ. . . .
Καλή δύναμη Καλες υπηρεσίες σε διμοιρίες και δυνάμεις ΟΠΚΕ που εκτελούν υπηρεσία κάπου στην επικράτεια που ο χρόνος επιστροφής τους κρέμεται από κάποιους καρεκλοκένταυρους που τώρα απλά κοιτάν την είσοδό της Κατεχάκη αν δεν έχει άτομα του Ρουβικωνα να εξέλθουν για κάποια παραλία και ενα ηρεμο Σαββατοκύριακο”..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης
Μελος ΑΣΠΑ