“Έχει πυροβολήσει αρκετές φορές κατά Αστυνομικών κι είχε σωρεία ληστειών με τη συμμορία του. Αυτός είναι ο Τιτι”

Με αφορμή την απόδραση των επικίνδυνων Αλβανών από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής, μια ανάμνηση παλαιού Αμεσοδρασίτη* σε σύλληψη ενος εκ των δραπετών,  από παλαιότερη εμπλοκή τους.

“Σωτήριο έτος 2012. Α 4-1 Β Αλλαγής της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. Περιπολία στην περιοχή Παγκρατίου. Ώρα 04 00. Ανεβαίνοντας τη Φιλολάου ένας τύπος με μια κιθάρα στην πλάτη συζητάει με μια κοπέλα.

“Ρε Μηνά, πλάκα θα έχει αυτός να έχει Kalashnikov στη θήκη της κιθάρας”, λέω στο συνοδό μου. Με κοιτάζει και μου λέει… “Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω”.. Αμέσως κάναμε αυτό για το οποίο έχουμε εκπαιδευτεί.

Ούποπτος άρχισε να τρέχει και εμείς τον κυνηγήσαμε ενημερώνοντας το κέντρο. Αυτός στρίβοντας σε ένα στενό μας περίμενε με το Kalashnikov έτοιμο για να ρίξει. Για καλή μας τύχη η γεμιστήρα του έπεσε βγάζοντας το από τη θήκη.

Χώθηκε σε σκοτεινό πεζόδρομο και εξαφανίστηκε. Ήρθαν πολλά περιπολικά και χτενίσαμε την περιοχή, όμως είχε εξαφανιστεί. Συλλέξαμε την θήκη του όπλου και την γεμιστήρα και έτσι μετά από λίγο λόγω αποτυπωμάτων και DNA συνελήφθη και εξαρθρώθηκε η συμμορία του αποτελούμενη από Αλβανούς.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι να συλληφθεί σκότωσε ένα νεαρό Έλληνα στην Καισαριανή κατά την διάρκεια ληστείας

Στο δικαστήριο τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά μιας και είχε πυροβολήσει αρκετές φορές κατά συναδέλφων και είχε κάνει σωρεία ληστειών με τη συμμορία του. Αυτός είναι ο ΤΙΤΙ. Αλβανός επικίνδυνος κακοποιός, ένας από αυτούς που δραπέτευσαν από το μεταγωγών σήμερα το πρωί.

Να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι αν έχουν συμπλοκή μαζί του δεν θα διστάσει να ρίξει στο ψαχνό. Μετά μεγίστης προσοχής”, αναφέρει σε σχόλιο του ο Αμεσοδρασίτης*, Χρήστος Μπαλάσκας.