ΕΑΣΥ Πρέβεζας: “Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα..”

Αποχαιρέτησαν τον φίλο και συνάδελφο, τον Αστυνομικό του ΑΤ Πρέβεζας, Ηλία Καλαϊτζή, που βρήκε απροσδόκητα το θάνατο, σε ό,τι αγαπούσε περισσότερο .. την πεζοπορία.

“Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, ένας εξαίρετος Αστυνομικός. Ένα παιδί πάντα μα πάντα χαμογελαστό που η ζωντάνια και η αγάπη του για την ζωή έκανε να τον θαυμάζουμε….Όπως είπε και ένας πολύ καλός του φίλος, όταν ανέβαινε στο βουνό χαίρονταν και χαμογελούσε σαν μικρό παιδί….Θα μας λείψεις πολυ φίλε”….. αναφέρουν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους, οι συνάδλεφοί του μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

ΕΑΣΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ_ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ ΕΛΑΣ

Ο 39άχρονο Αστυνομικός Ηλίας Καλαϊτζής, περιπατητής, τον οποίο  αναζητούσε η 5ηΕΜΑΚ και κλιμάκιο της ΠΥ Κόνιτσας και Ιωαννίνων (13/04) στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Στομίου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, εντοπίσθηκε νεκρός (14/04-14.30) 700μετρα από το σημείο το οποίο είχαν υποδείξει οι δύο φίλοι του, με τους οποίους έιχε παέι για πεζοπορία που τόσο αγαπούσε για να γιορτάσει τα γεννέθλιά του.

Η κηδεία του Αστυνομικού, θα τελεστεί (15/04-17.00) στον ΙΝ Αγ.Δημητρίου Αρτας. Η οικογένεια του, επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο “Ελπίδα”.