Δράμα: Προφυλακιστέος ο 47άχρονος νοσηλευτής- Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ασθενή|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Προφυλακιστέος ο 47χρονος νοσηλευτής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ασθενή στη Δράμα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα (26/01) ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να έπραξε ασέλγεια ενώπιων της 22χρονης, λίγη ώρα αφότου η νεαρή κοπέλα είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου.
Χτες, ο εν λόγω νοσηλευτής προσήχθη στον ανακριτή Δράμας μετά την 48ωρη προθεσμία που είχε πάρει από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με δηλώσεις στην dramini.gr του δικηγόρου της οικογένειας, της 22χρονης κ. Χαράλαμπου Αποστολίδη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αλλά του ασκήθηκε και συμπληρωματική δίωξη γιατί ήταν υπάλληλος. Για το νέο αυτό στοιχείο ο νοσηλευτής, με τον δικηγόρο του ζήτησαν και πήραν εκ νέου 24ωρη προθεσμία για απολογία.
Έτσι σήμερα (26/01) ξαναβρέθηκε ενώπιων των ανακριτικών αρχών απολογούμενος. Μετά το πέρας τις διαδικασίας ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τις εξής κατηγορίες:
Κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατάχρηση σε ασέλγεια (αποδεχόμενος ο ανακριτής ότι δεν υπάρχει καμία σωματική επαφή), υπεξαίρεση από την υπηρεσία, έκθεση σε κίνδυνο και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Από τη μεριά των γονιών της κοπέλας, το κύριο μέλημα τους είναι να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη το παιδί τους όσο το δυνατόν συντομότερα και να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος.
Η 22χρονη κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Δράμας χτες (25/01) το πρωί. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο.
Η είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζει κυριολεκτικά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, του Γ.Ν.Δράμας, σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τι διαδραματίστηκε. Το σωματείο των εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας αναμένεται τις επόμενες μέρες να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.
Ωστόσο ερωτηματικά γεννιούνται ως προς το πώς κατείχε ο νοσηλευτής τα συγκεκριμένο αναισθητικό σκεύασμα; Για αυτό τον λόγο αλλά και για όλο το θέμα, η προσωρινή διοίκηση έχει διάταξη ήδη Ε.Δ.Ε., ενώ παράλληλα αναμένει εντολή από τα κεντρικά της 4ης Υ.Π.Ε. , για τις διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν, μιας και ο 47χρονος νοσηλευτής ήταν με καθεστώς μετακίνησης από το νοσοκομείο του Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης


*dramini.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport