Δράμα: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κυριακίδης

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Δράμας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ο ίδιος  ανασύρθηκε νεκρός

Σε τροχαίο δυστύχημα κατέληξε θανάσιμα τραυματισμένος ο Χρήστος Κυριακίδης, σε ηλικία 38 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής (09/01). Σύμφωνα με πληροφορίες του efxinospontos.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο νότιο περιφερειακό δρόμο της Δράμας, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, στο ύψος της πειοχής των φαναριών της Softex. Ο Χρήστος Κυριακίδης είχε καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας στοδήμο Δράμας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Κοινότητας Μικροχωρίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» στο Μικροχώρι.

Ένθερμος, πρωτεργάτης και συμπαραστάτης του ποντιακού ελληνισμού ανήμερα των Θεοφανείων, είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, την οποία συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά, και βούτηξε στον Κεράτιο Κόλπο, για να πιάσει τον Σταυρό, στη δοξολογία που τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΕ, και ο γλύπτης Γιώργος Κικώτης, ο οποίος φιλοτέχνησε το μνημείο της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού στη Δράμα, ανέφερε: «Καλό παράδεισο να έχεις φίλε μου αγαπημένε… πόσο κρίμα. Σκοτώθηκε ο Χρήστος σε τροχαίο.».