Δολοφόνος με 10μαχαιριές ο ανηψιός- Είχε την υποψία ότι ο θείος του είχε χρήματα στο διαμέρισμά του

Ο ανιψιός του λογιστή, αποκαλύφθηκε ότι δολοφόνησε το θείο του, καθώς πίστευε ότι στο σπίτι είχε χρήματα και σε καβγά τον έπληξε θανάσιμα με μαχαίρι. Ήταν γιος του αδερφού του, θύμα δολοφονίας κατά τη διάρκεια ληστείας στη Ν. Χαλκηδόνα.

Ένα μήνα χρειάστηκαν οι Αστυνομικοί να εξετάσουν τα ευρήματα και τα πειστήρια και να εξιχνιασουν το έγκλημα (18/08) με θύμα τον 54άχρονο λογιστή στη Νίκαια.

Ο 24άχρονος ανιψιός του 54άχρονου, χρήστης ουσιών και με αξιώσεις για οικονομική ενίσχυση είχε συχνά προστριβές μαζί του. Όπως διακριβώθηκε κατα την Αστυνομική έρευνα, ο 24άχρονος, είχε την υποψία ότι στο διαμέρισμά του θείου του, υπήρχαν κρυμμένα στο διαμέρισμα χρήματα. Το θύμα του άνοιξε την πόρτα και προκλήθηκε ένταση με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια. Ο νεαρός με μαχαίρι που έφερε επιτέθηκε και με μανία μαχαίρωσε  το θείο του. Ερεύνησε τους χώρους και άγνωστο αν εντόπισε χρήματα συνέχεια διέφυγε από το πίσω παράθυρο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε τραύματα από δέκα μαχαιριές.

Την επόμενη μέρα, η μητέρα του θύματος τον αναζήτησε οταν πήγε στο σπίτι του και τον εντοπισε νεκρο με μαχαιριές στο κεφάλι και την πλάτη. Αστυνομικοί ωστόσο σε φάκελο στο γραφείο του 54άχρονου, βρήκαν φάκελο με εσωκλειόμενο ποσό €3000.

Ηταν η δολοφονία του 39άχρονου αδερφού του θύματος -πριν μια 10ετία- θύμα εγκληματικής ενέργειας -τοτε- με τους δράστες να έχουν τοποθετήσει το πτώμα του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Απο τις ερευνες η Αστυνομία το είχε αποδώσει το έγκλημα σε ληστεία. Η δολοφονία, προκάλεσε καημό για τη μητέρα του 39άχρονου και “έφυγε” λίγο αργοτερα.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ σε συνέντευξη Τύπου (18/09-12.00)