Νίκαια: Έγκλημα με θύμα 54άχρονο- Έφερε τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι

Εντόπισαν νεκρό μεσα στο διαμερισμά του, στη Νίκαια 54άχρονο άνδρα. Όπως διακριβώθηκε, ο θάνατος του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια .

Στο διαμέρισμα του στην οδό Λακωνίας (17/08-17.30) σε αιματηρά εντυπώματα, με τραυματα απο μαχαιρι στο κεφάλι και την πλάτη εντοπίστηκε δολοφονημένος ο 54άχρονος Π.Μ.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο 54άχρονος λογιστής Π.Μ, δολοφονήθηκε από τους δράστες μέσα στο διαμέρισμα του, ενώ δίπλα διατηρούσε και το γραφείο του. Το θύμα φέρει πολλαπά τραύματα στο κεφάλι από μαχαίρι ενώ ο χώρος εμφανίζει αναστάτωση με ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί πάλη.

 

Ο αδερφός του, είχε εντοπισθεί νεκρός στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στη Νέα Χαλκηδόνα.

Οι γείτονες του 54άχρονου λογιστή, τον περιγράφουν άνθρωπο της εκκλησίας και πολύ χαμηλών τόνων. Στη ταράτσα της μονοκατοικίας διέμενε ο αδερφός του, ο οποίος υποστήριξε στους Αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη καθώς κοιμόταν. Οι γείτονες φέρονται να υποστηρίζουν ότι άκουσαν έντονη λογομαχία και φασαρία από το διαμέρισμα αλλά τα απέδωσαν σε διαγώνια μεταξυ των δυο αδελφων.

Όπως ανέφεραν συγγενείς του 54άχρονου Π.Μ. πριν χρόνια, ο 39άχρονος -τότε- αδερφός του, είχε δολοφονηθεί με τους δράστες να εναποθέτουν το πτώμα του, μεσα στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Τη δολοφονία του η Αστυνομία την είχε αποδώσει σε ληστεία. Συνεπεία της απώλειας του γιου της η μητερα τους κατέληξε λίγο αργότερα “από τον καημό της” όπως ανέφεραν.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής ενώ προανακριτική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.