Δολοφόνησαν τον 20άχρονο φοιτητή, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει το πόρισμα του ιατροδικαστή το θάνατο του 20άχρονου φοιτητή, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τα μέλη της οικογένειας του.

image

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος πραγματοποίησε νεκροτομή στη σορό, ο 20άχρονος Θ.Γ, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε από περιπατητή (14/05) σε θαμνώδη περιοχή στη θέση Αγ. Πέτρος στην Πεντέλη, δολοφονήθηκε στο σημείο όπου και εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστικγ έκθεση, έχει δεχθεί τρεις βολές από κυνηγετικό όπλο, φέρει διαμπερές στο κρόταφο, ένα τυφλό στο θώρακα, και επίσης ενα διαμπερές στην κοιλιακή χώρα. Εκτιμάται ότι οι δράστες έδωσαν ραντεβού με τον 20άχρονο σε άλλη περιοχή και τον μετέφεραν στην Πεντέλη με αυτοκίνητο οπου και τον εκτέλεσαν.
Τα ίχνη του 21χρονου φοιτητή στο Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας είχαν χαθεί από τις 08 Μαΐου, με τους γονείς του δήλωσαν την εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα των Γλυκών Νερών δύο ημέρες αργότερα  (10/05) καθώς ο ίδιος διέμενε σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους, και όχι στο πατρικό του. Η οικογενεια έχει και μια 18άχρονη κόρη, πρωταθλήτρια του “τάε κβον ντο” με σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η νεκροτομή που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα (16/05) και αποτελεί για την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής προανακριτικό υλικό σε αναζήτηση των δραστών της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του φοιτητή, ο οποίος κατα το παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές ενώ ούτε ενδείξεις για απειλή κατά της ζωής του -σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει όσοι τον γνώριζαν- προκύπτει.