Δώδεκα χρόνια κάθειρξη στον Αλβανό οδηγό, της Π.Ράλλη

Καταδικαστική απόφαση, χωρίς ελαφρυντικά για τον Αλβανό οδηγό του “φονικου” Smart, ο οποίος προκάλεσε θανατηφόροο τροχαίο δυστύχημα, όταν παραβίασε σηματοδότη,  προκάλεσε σύγκρουση, και στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρεσυρε και διαμέλισε τρεις ανθρώπους,  τον περασμένο Οκτώβριο στην Π.Ράλλη

ΤΡΟΧΑΙΟ_Π.ΡΑΛΛΗΠοινή κάθειρξης δώδεκα ετών και δυο μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον Ερβις Μάρκου, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τρία άτομα στη Λ.Πέτρου Ράλλη.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο και για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία. Στον Έρβις Μάρκου, δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε και η αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, και οδηγήθηκε πίσω στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης, όπου είχε οδηγηθεί μετά την απόλογία του.

Στην κατάθεσή του, ο πατέρας ενός από τα θύματα, στον οποίο ζητήθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης η αναγνώριση του ελαφρυντικού της ειλικρινούς μεταμέλειας για τον κατηγορούμενο, αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας: «Ποια μεταμέλεια; Δεν είδαμε ούτε ένα δάκρυ».

Ο Αλβανός οδηγός, τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τρία άτομα στη Λ.Πέτρου Ράλλη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport