Διόδια Ελευσίνας: Δύο νεκροί- Ηλικιωμένη οδηγός οχήματος, με ανάποδη κίνηση στην Ε.Ο παρέσυρε δικυκλιστή

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος των Μεγάρων, με δύο νεκρούς, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακή ανάσχεση στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Κόρινθο

Δύο νεκροί σε τροχαίο που προκάλεσε -σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του NantiaReport.gr,- ηλικιωμένη οδηγός οχήματος, βρέθηκε να κινείται σε αντίθεση πορεία από το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού  προς Κόρινθο, στο ύψος των Διοδίων της Ελευσίνας και παρέσυρε δικυκλιστή. Νεκροί είναι οι δύο οδηγοί ενώ τραυματίας έχει ανασυρθεί ο συνοδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ενημέρωσης του NantiaReport.gr, η ηλικιωμένη οδηγός, υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες- είχε ανάποδη κίνηση επί του Εθνικού Οδικού δικτύου στο 370 χιλιόμετρο της Αθηνών- Κορίνθου(24/10-16.00), και με το όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ακόμα άτομο, παρέσυρε και συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο που ακολουθούσε κανονική πορεία.

Η κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο έχει διακοπεί. Πληρώματα διασωστών του ΕΚΑΣ της Τροχαίας και της Πυροσβεστική μεταβαίνουν στο σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος.