“Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας στέκεται αλληλέγγυα στους αγωνιστές”

Με αφορμή τα επεισόδια έξω από Συμβολαιογραφικά γραφεία και την επιχειρησιακή αντιμετώπιση των Αστυνομικών, δήλωση δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου.
“Η άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αποτελεί χτύπημα ενάντια στη δημοκρατία, την ελευθερία και τα δικαιώματα.
Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας στέκεται αλληλέγγυα στους αγωνιστές που διαμαρτύρονται και υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις των ανθρώπων για την αξιοπρέπειά τους, την υπεράσπιση της περιουσίας τους και των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.
Καλούμε την κυβέρνηση να θεσμοθετήσει την προστασία της α’ κατοικίας και να βάλει φρένο μια και καλή στις εκδηλώσεις αυταρχισμού και αστυνομικής βίας.
Από την πλευρά μας, θα υπερασπιστούμε τις κατοικίες και την περιουσία των δημοτών. Όπως έχουμε υπογραμμίσει ξανά στο παρελθόν, δε θα επιτρέψουμε να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στην πόλη μας. Θα σταθούμε στο πλάι κάθε δημότη και θα πρωτοστατήσουμε στην υπεράσπιση των θυσιών που έκανε για μια ζωή ώστε να στεγάσει την οικογένεια και τα όνειρά του.”