Δημοσιοποίηση στοιχείων για την Αγγελική Σπυροπούλου, και το "Θεοχάρη Χρυσακη" Αλβανό, Hari KOKA για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Δημοσιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, για την Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και τον Αλβανό Hari KOKA, ο οποίος συνελήφθη για υπόθαλψη του κατάδικου τρομοκράτη ΧριστόδουλουΞηρού.

image

Τα στοιχεία της Αγγελικής ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση, καθώς και του Αλβανού KOKA Hari του JANI και της SOFIA , γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία δόθηκαν στη δημοσιότητα με Εισαγγελική Διάταξη. Ο 37χρονος Αλβανός, κυκλοφορούσε με τη χρήση πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, στα στοιχεία « ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης» .
image

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Ανάβυσσο Αττικής, στην οποία διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.
image
Η  δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.
Όποιος πολίτης -απευθύνει έκκληση η Αντιτρομοκρατική- γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως με τα εικονιζόμενα πρόσωπα, ή τα στοιχεία ταυτότητας τα οποία περιλαμβάνονται στη δημοσιοποίηση, με τα άτομα να έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή -εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π.-, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.
Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport