Δήμος Αθηναίων: «Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων, για την έκρηξη αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής με γκαζάκια στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή της Κυψέλης

«Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή την επίθεση (31/12 2020-22.25) έξω από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου Αθηναίων, «Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή την επίθεση. Όπως αναφέρει: «Μεταξύ των πολλών εργαζομένων που πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους δρόμους φροντίζοντας για την ασφάλεια των υπολοίπων ήταν και οι γυναίκες και οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας. Κάποιοι επέλεξαν αυτή τη στιγμή να επιτεθούν με βία και μίσος στο τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη. Είμαστε σίγουροι πως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Μέχρι τότε τους αφήνουμε στη κρίση των Αθηναίων, που περισσότερο από ποτέ προσδοκούν ένα ασφαλές και ειρηνικό νέο έτος»