Δήλωση Ηλία Κασσιδιάρη, με αφορμή δημοσιεύματα, για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Μετα τη χειρουργική επεμβαση στην οποια υποβλήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασσιδιάρης, εξέδωσε ανακοίνωση.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο Ηλίας Κασσιδιάρης, το πρωι της Παρασκευης (31/10-10.00), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση ρινικού διαφράγματος.
Στη γραπτή δήλωση ανακοίνωση που υπογράφει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναφέρει,
“Είμαι απολύτως καλά στην υγεία μου, υπεβλήθην σε μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας και αυτή την στιγμή αναρρώνω. Επειδή έφτασαν πολλά μηνύματα ανησυχίας φίλων και συναγωνιστών στην οικία μου και στα γραφεία του κόμματος, θέλω να ενημερώσω ότι ποτέ δεν ήμουν δυνατότερος σωματικά και ψυχικά και πολύ σύντομα – όσες παρανομίες και να κάνει το καθεστώς – θα είμαι και πάλι δυναμικά παρών στην πολιτική ζωή της χώρας μαζί με όλους τους βουλευτές του κόμματος.
Το μόνο που έχουν καταφέρει με την πιο άθλια σκευωρία στη μεταπολεμική Ελλάδα είναι να περιορίσουν προσωρινά την φωνή της αλήθειας μέσα σε μια βουλή διαφθοράς και σκανδάλων. Η Χρυσή Αυγή όμως κάθε μέρα που περνάει ενισχύεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα πολιτικά πτώματα της συγκυβέρνησης καταρρέουν.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή”

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport