ΠΕΝΤΕΛΗ: Τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο, του πήραν το πορτοφόλι.

Τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο, ενώ έβγαινε από το σπίτι του, για να του αποσπάσουν.. χαρτοφύλακα όπως ισχυρίζεται, με 30.000 ευρώ

Ξημερώματα στην Πεντέλη. Ο δικηγόρος βγαίνει από το σπίτι του (03/11- 07.50) οι δράστες δύο άτομα τον πλησιάζουν, και τον πυροβολούν εξ επαφής. Η βολίδα τον τραυματίζει στο μάγουλο, τον εγκαταλείπουν αιμοφυρτο ενώ του αφαιρούν χαρτοφύλακα στον οποίο μετέφερε όπως αναφέρει, 30.000ευρώ.
Ο δικηγόρος μετέβη μόνος του αρχικά στο Νοσοκομείο Πεντέλης, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, εκτός κινδύνου σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του αφαιρέθηκε βολίδα των 9mm με το τραύμα να έχει διαπεράσει το μάγουλο και να έχει πλήξει την σιαγόνα.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, ενώ το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Ωστόσο ο δικηγόρος, είχε απασχολήσει και σε άλλες υποθέσεις τις Αρχές. Στις (19/09- 22.00), ύστερα από καταγγελία πολίτη, ανσφερθηκε ο αριθμος κυκλοφορίας οχήματος, ο οδηγός του οποιου συμγωνα με την καταγγελία, έφερε όπλο. Το ασημί BMW από την περιοχή των Εξαρχείων, ύστερα από καταδίωξη εντοπισθηκε στην Κηφισίας να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Κηφισιά. Περιπολικά και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, εγκλώβισαν το αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι. Σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ηταν ο δικηγόρος, δεν έφερε όπλο, ωστόσο στην κατοχή του εντοπίσθηκε ΔΑΤ, για τι οποίο είχε δηλωθεί κλοπή ωστόσο κατά την ανεύρεση του, δεν το δήλωσε στις Αρχές. Με την αυτόφωρη διαδικασία ο δικηγόρος συνελήφθη, ωστόσο λόγω αδιαθεσίας, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βορείου τομέα.
Ενώ και σε πιο πρόσφατη περίπτωση, βρέθηκε να καταγγείλει απειλές.
Το δικηγορικό γραφείο του Γ.Αντωνόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει
“Η σχετικά απομονωμένη θέση της μονοκατοικίας καθώς και το γεγονός ότι οι δράστες μάλλον εγνώριζαν ότι δεν έχει κανενός είδους προσωπική προστασία ήταν ο λόγος της επίθεσης με στόχο το όποιο ποσό μετέφερε στην τσάντα του “, καταλήγει.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport