Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής: Έκοψαν πίτα και έλαβαν “γούρι” και ευχές από τον Ταξίαρχο

Ευχήθηκαν για το νέο χρόνο και έκοψαν βασιλόπιτα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Κοπή βασιλόπιτας για το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Στην εκδήλωση πρωτοβουλία του Ταξιάρχου της Διεύθυνσης,  παρέστησαν οι Διοικητές των υπηρεσιών, Αξιωματικοί και ένστολοι των Υπηρεσιών, εκπρόσωποι των αποστράτων Δυτικής Αττικής, μεταξύ άλλων. Με την ευκαιρία κοπής της βασιλόπιτας προηγήθηκε ολιγόλεπτη συγκέντρωση Διοικητών με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Μανώλης Δασκαλάκης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ενώ ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες του και στο προσωπικό των Τμημάτων της Διεύθυνσης.

Στο  σύντομο χαιρετισμό του ο Ταξίαρχος Μανώλης Δασκαλάκης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίτευξη των στόχων “που ως αστυνομικοί καθημερινά υπηρετούμε και δεν είναι άλλος από το να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στην Δυτική Αττική”.

Η βασιλόπιτα περιείχε τρία φλουριά, με τον Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, να βρίσκει το ένα, ενώ οι υπηρετούντες πέραν των καθιερωμένων ρεπό, έλαβαν και από μία ασημένια εικόνα. Σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, τους προσέφερε από ένα γούρι για το νέο έτος.

Εκδηλώσεις που ενισχύουν θετικά τη συνοχή και το αίσθημα συναδελφικότητας μεταξύ του προσωπικού, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν θετικά τις σχέσεις με τους διοικούντες, απαραίτητα τόσο ως πολίτες όσο και ως επαγγελματίες σε μια πραγματικά ιδιαίτερη περιοχή όπως η Δυτική Αττική.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.